Neem contact op...

Mocht u meer informatie willen, een prijs willen aanvragen of een afspraak willen maken voor een bezichtiging van onze opslagruimtes dan kunt u contact met ons opnemen:

Teeuwen Opslag
Dienstenweg 15 en 19,
en Ambachtsweg 1 in Vorden
Tel.: 06-50411844
info@teeuwenopslag.nl


 

Meer informatie

Zoekt u opslagruimte voor uw inboedel tijdens de verbouwing van uw huis of omdat uw huis verkocht is en uw nieuwe huis nog niet beschikbaar is? Of hebt u ruimtegebrek in uw schuur of wilt u die zolderkamer nu eindelijk eens gaan inrichten als slaapkamer of kantoor? Heeft u te weinig ruimte voor uw voorraden in uw bedrijf of zoekt u opslag voor de voorraad van uw vertegenwoordigers of monteurs?

Voor dit alles hebben wij de oplossing voor u! Wij verhuren opslagruimtes van 1 m2 tot 84 m2 aan particulieren en bedrijven.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van onze opslagruimtes. Vaak zien wij dat men na een bezichtiging tot de conclusie komt dat men een minder grote, en dus goedkopere, opslagruimte nodig heeft dan men in eerste instantie dacht.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen en aangeven hoeveel u wilt opslaan. Wij kunnen dan aangeven hoe groot de ruimte zal moeten zijn die u nodig heeft en wat de prijs daarvan is.

Bij ons kunt u 7 dagen per week, ook ’s avonds, terecht voor een bezichtiging! U hoeft ons alleen maar even te bellen voor het maken van een afspraak.

Voordelen van Teeuwen Opslag: